De Staringstraat in Oss heeft veel last van investeerders die woningen opkopen en verhuren aan meerdere nieuwe bewoners.
Volledig scherm
PREMIUM
De Staringstraat in Oss heeft veel last van investeerders die woningen opkopen en verhuren aan meerdere nieuwe bewoners. © Van Assendelft Fotografie

Effectief optreden tegen huisjesmelkers duurt Ruwaard veel te lang

OSS - Het duurt nog minstens een jaar voor de gemeente Oss een einde kan maken aan de overbewoning van huizen in met name de Ruwaard. De bewoners zijn het wachten beu, bleek maandagavond tijdens een drukbezochte bijeenkomst van de wijkraad. ,,Wij hebben hier elke dag mee te maken.” 

  1. Het mag allemaal wel donker zijn, maar in het duister gebeuren soms mooie dingen
    PREMIUM
    Column

    Het mag allemaal wel donker zijn, maar in het duister gebeuren soms mooie dingen

    Omikron en code zwart hangen als een grijze wolk boven onze hoofden. Komende week gaan ze u gek maken met blue monday, blauwe maandag,de somberste dag van het jaar. Tel daarbij op het getier en geklaag over te strenge of juist te soepele lockdowns, sluitingen of juist opening van winkels danwel theaters, én het ontbreken van nieuw elan en concludeer met mij: het wordt een zware, diepduistere week. Maar ook in het donker gebeuren fantastische dingen. Gewoon, hier in de buurt.