Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe onderkomen van de scouting, het gilde en jeugdvakantiewerk te Geffen. Op de foto Jan van der Heijden en Chrisjan van Dinther. © Van Assendelft

Eindelijk krijgen gilde en Scouting Geffen sleutel van nieuw onderkomen

GEFFEN - Bijna twintig jaar moesten ze er op wachten. Maar nu staat het nieuwe onderkomen van scouting, gilde en jeugdvakantieweek in Geffen er eindelijk. Vrijdag is de symbolische sleuteloverdracht. 

Natuurlijk zijn ze opgelucht, de heren van Scouting Geffen en het plaatselijk Sint-Joris Gilde. Want wat hebben ze samen lang op een nieuw onderkomen moeten wachten. Een onderkomen dat er nu ein-de-lijk staat en dat door beide clubs al voorzichtig gebruikt wordt. Ook al is vandaag pas de symbolische sleuteloverdracht. 

  1. Woede om van graf gestolen vogel op Osse begraafplaats: ‘Mensen hebben nergens meer respect voor’

    Woede om van graf gestolen vogel op Osse begraaf­plaats: ‘Mensen hebben nergens meer respect voor’

    OSS - Ze zijn woedend, de nabestaanden van Marie Hilferink en Gradus Baum. Tot voor kort stonden er op het graf van het Osse echtpaar op Begraafplaats Eikenboomgaard twee beeldjes van een vogel. Afgelopen week bleek een van de twee vogels gestolen te zijn. De familie hoopt via social media het beeldje terug te krijgen. En het is bepaald niet de eerste vernieling op de begraafplaats in hartje Oss.