Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe onderkomen van de scouting, het gilde en jeugdvakantiewerk te Geffen. Op de foto Jan van der Heijden en Chrisjan van Dinther. © Van Assendelft

Eindelijk krijgen gilde en Scouting Geffen sleutel van nieuw onderkomen

GEFFEN - Bijna twintig jaar moesten ze er op wachten. Maar nu staat het nieuwe onderkomen van scouting, gilde en jeugdvakantieweek in Geffen er eindelijk. Vrijdag is de symbolische sleuteloverdracht. 

Natuurlijk zijn ze opgelucht, de heren van Scouting Geffen en het plaatselijk Sint-Joris Gilde. Want wat hebben ze samen lang op een nieuw onderkomen moeten wachten. Een onderkomen dat er nu ein-de-lijk staat en dat door beide clubs al voorzichtig gebruikt wordt. Ook al is vandaag pas de symbolische sleuteloverdracht. 

  1. Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen
    Stille getuige

    Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen

    OSS - Oss heeft de boot weer eens gemist. Er zijn onlangs zes Brabantse gemeenten genoemd met een door XXL-distributiedozen verrommeld landschap en Oss was er niet bij. En dat terwijl het zo zijn best heeft gedaan om op de meest historische plek van de gemeente, bovenop op het Vorstengraf, een dozenparadijs van heb ik u daar in te richten. Maar die voorname Ossenaar uit de IJzertijd heeft daar in het welstandsvrije gebied gelukkig nog wel een monumentje dat herinnert aan zijn laatste rustplaats.