En wéér een autobrand in Oss

videoOSS - Oss is in de nacht van zaterdag op zondag wéér geteisterd door een autobrand. Dit keer stond een voertuig in brand aan de Jacob Catsstraat.

Hulpdiensten kregen rond 01.50 uur een melding van een autobrand aan de Van Veldekestraat, maar eenmaal ter plaatse bleek het om een voertuig aan de Jacob Catsstraat te gaan. Hoewel de brandweer snel aanwezig was, was het voertuig niet meer te redden. De auto brandde volledig uit.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De vorige autobrand in Oss was twee weken geleden, in de dagen daarvoor was het bijna dagelijks raak.

Volledig scherm
De auto brandde volledig uit. © Foto Mallo / Gabor Heeres
Volledig scherm
Er bleef niets van het voertuig over. © Foto Mallo / Gabor Heeres
  1. Ná project Rembrandt schildert Fleur lekker door in 't park
    PREMIUM

    Ná project Rembrandt schildert Fleur lekker door in 't park

    Fleur de Blieck (25) was begin dit jaar op televisie te zien tijdens Project Rembrandt, een competitie waarin amateurschilders in de voetsporen van de oude meester treden. De oud-Osse, die nu in Nijmegen woont, lag na aflevering zes uit de competitie. Ze won in eerste instantie een schilderproef met olifanten, maar 'verprutste' een proef met ballroomdansers. ,,Ik had er vrede mee hoor, dat ik eruit lag. De batterij was ook wel een beetje leeg."