De familie Langens bij hun energiezuinig huis in Heesch dat van duurzaam milieuvriendelijk materiaal is gemaakt.
Vlnr: Eva, Marian, Jan-Paul en Olaf, samen met rottweiler Roef. Achter het huis is een voedselbos, maar ook in de voortuin is er wat te ‘eten’.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Langens bij hun energiezuinig huis in Heesch dat van duurzaam milieuvriendelijk materiaal is gemaakt. Vlnr: Eva, Marian, Jan-Paul en Olaf, samen met rottweiler Roef. Achter het huis is een voedselbos, maar ook in de voortuin is er wat te ‘eten’. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Energiezuinig plattelandshuis mét ‘eetbare’ tuin; familie Langens woont in gedroomde combinatie

Huis en HaardHEESCH - Noem dit gerust hun gedroomde combinatie: een energiezuinig houtskeletbouw met duurzaam, onderhoudsarm voedselbos. Voor Marian en Jan-Paul Langens moest dát het worden toen ze in het Heesche buitengebied een oud pand kochten, afbraken en aan het her-creëren sloegen. 

 1. Viertal met BZB-zanger neemt café in Lithoijen over: ‘Meer passanten zien te trekken’

  Viertal met BZB-zan­ger neemt café in Lithoijen over: ‘Meer passanten zien te trekken’

  LITHOIJEN - Café de Loswal in Lithoijen heeft nieuwe uitbaters. Een viertal, onder wie Fred van Dijk, regionaal bekend als zanger van de band BZB, neemt het café aan de jachthaven over. Dat zijn zij overeen gekomen met Jan de Groot, eigenaar van het pand en de jachthaven. Het viertal wil van het horeca-etablissement een eetcafé gaan maken. „Niet te fancy, maar gewoon met een simpele goede kaart”, aldus Van Dijk.
 1. WO II-museum in Budel mag deuren niet openen
  Play

  WO II-museum in Budel mag deuren niet openen

 2. Gratis sneltest doen? Zo regel je het
  Play

  Gratis sneltest doen? Zo regel je het