Volledig scherm
PREMIUM
Bij de ingang van de supermarkt in Heesch werd het publiek aangesproken op de plannen voor Heesch West. © Mari van Rossem

Flyeractie Heesch West: ‘Natuurlijk álles op formulier aangekruist’

HEESCH - 250 ‘inspraakreacties’ waren er al binnen bij de gemeente. Zaterdag trok actiegroep Eerlijk over Heesch West weer ten strijde om er nog meer te verzamelen.

Kijk, dan heb je het nog eens over een fijn democratisch ‘polder’-huwelijk. En dat al zestig jaar lang. ,,Nee, ik kruis op dit formulier nog niets aan. Eerst thuis eens met mijn vrouw overleggen”, lacht de 84-jarige Heesche centrumbewoner Adriaan (‘doe maar geen achternaam, kunnen de lezers gissen’). 

  1. Oss als kermisstad:  ‘Niet de grootste, wel de vaakste’
    PREMIUM
    Column

    Oss als kermisstad: ‘Niet de grootste, wel de vaakste’

    Het nieuwe wijkcentrum in Ussen wordt gecanceld. Dat snap ik best. De kermis was afgelopen, en iedereen was tot de conclusie gekomen dat zolang er kermis is, er helemaal geen geld uitgegeven hoeft te worden aan dorpshuizen, wijkcentra oftewel multifunctionele accommodaties. Alles wat je nodig hebt zijn een paar attracties en een poffertjeskraam. Iedereen komt er, uit alle wijken, uit alle bevolkingsgroepen, -lagen, en -klassen.