Cabaretgroep For Mineur in de Pas tijdens het optreden in 2019.
Volledig scherm
Cabaretgroep For Mineur in de Pas tijdens het optreden in 2019. © Van Assendelft Fotografie / Jeroen Appels

For Mineur komt in 2022 toch met ludiek optreden, en wel op Koningsdag

HEESCH - Cabaretgroep For Mineur keert terug op het podium. Op Koningsdag (27 april) wordt met een kleine woordspeling (‘Vorst Mineur’) het nieuwjaarsoptreden ingehaald in De Pas. Vanwege corona ging dat enkele maanden geleden voor het eerst sinds 1974 niet door. 

 1. Burgercomité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

  Burgerco­mité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

  DEN HAAG/MAASHORST - Voor de meeste inwoners in Maashorst is de fusie tussen Uden en Landerd een voldongen feit maar in Schaijk en Reek blijven ze onvermoeid strijden voor een mogelijke toetreding tot Oss. Woensdag trok het burgercomité Schaijk & Reek naar Den Haag waar aan de Tweede Kamer een petitie werd aangeboden die nog een keer de aandacht vestigt op de bijzondere positie van beide kernen binnen deze herindeling.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.