Natuurgebied het Ossermeer in Oss. De gemeente gaat openstellingsborden plaatsen om de vele bezoekers te wijzen op de spelregels.
Volledig scherm
PREMIUM
Natuurgebied het Ossermeer in Oss. De gemeente gaat openstellingsborden plaatsen om de vele bezoekers te wijzen op de spelregels. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Gemeente Oss plaatst borden bij Ossermeer:
‘Als dat niet werkt, verdergaande maatregelen’

OSS - Er worden zogeheten openstellingsborden geplaatst bij het Ossermeer, het natuurgebied dat gebukt gaat onder de grote belangstelling van recreanten. Dat gebeurt aankomend weekeinde al in opdracht van de gemeente Oss. Op de borden is te lezen dat toegang tot het natuurgebied verboden is tussen zonsondergang en zonsopgang, recreanten op wegen en paden moeten blijven en dat je er niet mag wandelen met een loslopende hond.

  1. Oss en gebroeders Peters twisten over aantal mensen dat mag wonen in pand Molenstraat
    PREMIUM

    Oss en gebroeders Peters twisten over aantal mensen dat mag wonen in pand Molen­straat

    DEN HAAG/OSS – De gemeente Oss snapt niet dat gebroeders Peters denken dat zij voor een pand aan de Molenstraat een vergunning hebben voor vier zelfstandige studio’s en vier kamerwoningen. Volgens Oss mogen er maar twee huishoudens in het pand aan de Molenstraat (nummer 181) wonen, één op de benedenverdieping en één op de bovenverdieping. De bovenverdieping was altijd al een woning en zat boven een winkel op de begane grond.