Bij A La Turqa staat alles klaar voor de opening.
Volledig scherm
Bij A La Turqa staat alles klaar voor de opening. © Yakup Yildirim

Gloednieuwe lunchroom in Osse Heihoek kan door corona nog niet open: ‘We gaan snel bezorgen’

OSS - Vette pech voor de gloednieuwe Turkse lunchroom A La Turqa in de Osse Heihoek. Net nu alles na maanden verbouwen klaar staat voor de opening, gooit het coronavirus roet in het eten. De zaak wil mede daarom snel gaan bezorgen. 

A La Turqa is te vinden op de oude stek van bakkerij Lamers in winkelcentrum Heihoek. Tussen de Action en Aldi in. De afgelopen maanden is veel werk verzet om de lunchroom af te krijgen. Inmiddels zijn de ruiten beplakt, staan de tafels klaar en kan er zó begonnen worden. 

,,We wilden eigenlijk midden maart de opening vieren", zegt ondernemer Yakup Yildirim. ,,Maar dat kan nu natuurlijk niet. Daarom willen we vanaf volgende week beginnen met bezorgen. Via de telefoon of onze eigen app kunnen mensen ons dan vinden.”

Pasta, pizza's, grillgerechten

In de ochtend zijn bij A La Turqa vooral Turkse deegproducten te krijgen. Na de middag komen daar belegde broodjes, pastagerechten, pizza's en grillgerechten bij. Allemaal vers bereid in de eigen keuken. Yildirim sleutelt nog aan het complete afhaalmenu. Hij wil doordeweeks gaan bezorgen van 12.00 tot 01.00 uur, in de weekenden zelfs nog tot een uurtje later.