Werk aan Graafsebaan in Heesch.
Volledig scherm
Werk aan Graafsebaan in Heesch. © Maarten van den Hurk / BD

Graafsebaan Heesch maandag weer open, werk aan waterleiding begint

HEESCH - De Graafsebaan in Heesch gaat maandag weer open voor doorgaand verkeer. Vanaf die dag gaat de kruising Nistelrodeseweg - Hoogstraat drie dagen dicht omdat de waterleiding tussen Heesch en Nistelrode wordt vervangen. 

Brabant Water gaat de waterleidingen vervangen tussen Heesch en Nistelrode. Aannemer Timmermans Infra voert de werkzaamheden uit. Vanaf maandag als de Graafsebaan weer open is, begint het werk en wordt de kruising Nistelrodeseweg - Hoogstraat afgesloten. Ook komt er een tijdelijke bushalte op de Graafsebaan voor de buslijnen/reizigers die over de Hoogstraat rijden.

Daarna worden in de week van 21 oktober op de Nistelrodeseweg werkzaamheden uitgevoerd em geldt er een omleiding voor fietsers. De werkzaamheden duren een week. Als laatste worden in de Osseweg de leidingen vervangen. Hier wordt een rijstrook afgesloten en het verkeer naar Oss wordt dan via de Graafsebaan omgeleid.

Half december moet het werk helemaal klaar zijn. 

  1. Trampolinespringer Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwongen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    Trampoline­sprin­ger Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwon­gen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    OSS - Het is een gek gezicht: op het plein tussen de Maasporthal en de sporthal van sportvereniging Flik Flak in Den Bosch springen trampolines in het oog. Zo'n vijf tot zes meter boven de trampolines maakt Ossenaar Milco Abrahams zijn salto's en schroeven in de buitenlucht. ,,Het is niet ideaal, maar ik ben al lang blij dat ik weer wat kan doen", zegt het 19-jarige talent, dat in december nog deelnam aan het WK in Tokio.