Overleg over de essen aan de Kuipers Rietbergstraat met v.l.n.r. Menno Bovens (gebiedsbeheerder), Jos van de Biggelaar (opzichter), Greet van Dam en André Rijpert (oud- hoofd groenzaken).
Volledig scherm
PREMIUM
Overleg over de essen aan de Kuipers Rietbergstraat met v.l.n.r. Menno Bovens (gebiedsbeheerder), Jos van de Biggelaar (opzichter), Greet van Dam en André Rijpert (oud- hoofd groenzaken). © Jeroen Appels/Van Assendelft

Greet vecht voor ‘essentiële’ Osse essen: ‘Tien bomen behandelen, ik betaal het zelf’

OSS - De compost en het lavameel liggen al klaar. Greet van Dam houdt de bomen voor haar appartementencomplex aan de Kuipers Rietbergstraat angstvallig in de gaten. Het zijn essen, ze zien er nog goed uit, maar als er niks gebeurt, is het zo goed als zeker dat ze zullen bezwijken aan de essentaksterfte.

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.