De eerste film van in totaal tien die in de editie Buitenbios 2019 werden vertoond in het parkje naast de Groene Engel in Oss.
Volledig scherm
De eerste film van in totaal tien die in de editie Buitenbios 2019 werden vertoond in het parkje naast de Groene Engel in Oss. © Thomas Segers/Van Assendelft

Groene Engel Oss gaat weer op tournee met de BuitenBios

Filmvoorstellingen in buitenluchtOSS/MEGEN/SCHAIJK/LITH - The Singing Club is aanstaande donderdagavond (21.30 uur) de eerste speelfilm in de nieuwste editie van de BuitenBios, waarmee cultuurpodium Groene Engel in Oss, op tournee gaat. In de periode van 26 augustus tot en met 17 september worden er in totaal acht films op vijf verschillende plekken vertoond. Corona vergt dit jaar een ietwat andere opzet van het festijn. 

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?