Van bovenaf is duidelijk te zien dat er allerlei verschillende zonnepanelen worden gebruikt bij het Duurzaamheidspark aan de Osse Brandstraat. Er wordt gezocht naar de optimale balans tussen stroomopwekking en teeltresultaten. De panelen kunnen worden verschoven om te werken in de groentebedden.
Volledig scherm
PREMIUM
Van bovenaf is duidelijk te zien dat er allerlei verschillende zonnepanelen worden gebruikt bij het Duurzaamheidspark aan de Osse Brandstraat. Er wordt gezocht naar de optimale balans tussen stroomopwekking en teeltresultaten. De panelen kunnen worden verschoven om te werken in de groentebedden. © Van Assendelft Fotografie

‘Groentestroom’ uit Oss met elektrische tuktuk naar streekwinkel in stad

OSS - Vijftigduizend euro opbrengst van een hectare agrarische grond. Volgens Patrick Bekkers is het mogelijk. Niet door het land domweg vol te leggen met zonnepanelen, maar door een combinatie van panelen en groenteteelt. Het Duurzaamheidspark aan de Brandstraat in Oss moet zijn gelijk bewijzen. 

 1. Hof heropent onderzoek naar vermeende Osse verkrachting: slachtoffer moet getuigen in speciale studio
  PREMIUM

  Hof heropent onderzoek naar vermeende Osse verkrach­ting: slachtof­fer moet getuigen in speciale studio

  DEN BOSCH/OSS - Het vermeende slachtoffer van een verkrachting bij een zorginstelling in Oss, moet ‘als getuige worden verhoord’. Dat besloot het gerechtshof donderdagmorgen in Den Bosch. Het onderzoek in de zaak tegen voormalig jongerenbegeleider G. R. (30) uit Den Haag was volgens de Raadsheren ‘niet volledig geweest’. Het Hof kon daarom nog geen oordeel vellen over de gebeurtenissen op 31 maart 2017. Het Openbaar Ministerie eiste eerder een celstraf van 30 maanden.
 1. A67 richting Belgische grens dicht door ongeval met vrachtwagens, één persoon uren bekneld
  Play

  A67 richting Belgische grens dicht door ongeval met vrachtwa­gens, één persoon uren bekneld

 2. Padel is razendpopulair: 'Veel explosiever dan tennis'
  Play

  Padel is razendpopu­lair: 'Veel explosie­ver dan tennis'