Edwin van Eck wijst op de schade die in de eerder door hem geheel opknapte woning is aangebracht tijdens de door in opdracht van BrabantWonen uitgevoerde renovatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin van Eck wijst op de schade die in de eerder door hem geheel opknapte woning is aangebracht tijdens de door in opdracht van BrabantWonen uitgevoerde renovatie. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Grote zorgen over renovatieschade in Osse Schadewijk: ‘Kwestie wordt steeds omvangrijker’

OSS - Grote zorgen over de schrijnende en levensgevaarlijke situaties hebben de Osse politieke partijen SP en GroenLinks over de renovatie die in opdracht van BrabantWonen uitgevoerd is en wordt in de Osse Schadewijk. 

  1. Schade aan huurhuizen na renovatie: scheuren in muren, gaten in wanden en zelfs levensbedreigende situaties
    PREMIUM
    VIDEO

    Schade aan huurhuizen na renovatie: scheuren in muren, gaten in wanden en zelfs levensbe­drei­gen­de situaties

    OSS - Scheuren in muren, gaten in wanden, lekkages, schimmel, kieren, verkeerd geplaatste ramen, vernielingen aan eigendommen en zelfs levensbedreigende situaties. Bewoners van huurhuizen in de Osse verzetsheldenwijk klagen steen en been over de schade die zij op hebben gelopen als gevolg van de renovatie van hun huurhuizen. Zij hebben een juridisch adviseur ingeschakeld om hun schade, per geval gauw duizenden euro's, op BrabantWonen te verhalen.