Harry van Ewijk bij de nog vrijwel nieuwe geldkiosk tegenover zijn woning aan de Heschepad. Geldmaat wil de pinmachines terug naar gevel van de Jurgenshof verhuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry van Ewijk bij de nog vrijwel nieuwe geldkiosk tegenover zijn woning aan de Heschepad. Geldmaat wil de pinmachines terug naar gevel van de Jurgenshof verhuizen. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Harry en andere bewoners Jurgenshof Oss fel tegen terugkeer geldautomaat in hun gevel

OSS - ,,Als dat ding terugkomt, ga ik er dwars voor liggen.” Bewoners van de Jurgenshof in Oss waren net een jaar verlost van de geldautomaten in de gevel van hun appartementencomplex. En nu wil Geldmaat ze weer terugverhuizen. 

  1. Burgercomité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    Burgerco­mité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    DEN HAAG/MAASHORST - Voor de meeste inwoners in Maashorst is de fusie tussen Uden en Landerd een voldongen feit maar in Schaijk en Reek blijven ze onvermoeid strijden voor een mogelijke toetreding tot Oss. Woensdag trok het burgercomité Schaijk & Reek naar Den Haag waar aan de Tweede Kamer een petitie werd aangeboden die nog een keer de aandacht vestigt op de bijzondere positie van beide kernen binnen deze herindeling.