Drukte met de productie van luxe choco-paaseieren bij Christian Chocolaterie te Oss. Op de foto Christian van Kempen, die chocolade plaatjes maakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte met de productie van luxe choco-paaseieren bij Christian Chocolaterie te Oss. Op de foto Christian van Kempen, die chocolade plaatjes maakt. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Het wordt steeds gekker, ook met de paasdagen

OSS - Met een zakje paaseitjes, een paar geverfde eieren, een croissantje en jus d’orange kom je er tegenwoordig niet meer. Pasen wordt steeds uitbundiger gevierd. En nu de horeca dicht is, doen mensen helemáál veel moeite om het thuis extra gezellig te maken. 

  1. Gakpo: 'Na de snelle 1-0 moeten we het tempo hoog houden'
    Play

    Gakpo: 'Na de snelle 1-0 moeten we het tempo hoog houden'

  2. Testen voor toegang tot monument niet populair: 'Gaat voor ons niet werken'
    Play

    Testen voor toegang tot monument niet populair: 'Gaat voor ons niet werken'