Martin Smulders voor de historische foto bij de voormalige V&D in het centrum van Oss waar hij zelf, geheel links, al keuvelend met twee agenten, op staat. De foto's trekken veel bekijks.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin Smulders voor de historische foto bij de voormalige V&D in het centrum van Oss waar hij zelf, geheel links, al keuvelend met twee agenten, op staat. De foto's trekken veel bekijks. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Historische, levensgrote foto's in centrum Oss zijn erg populair (en zeker als je er zelf op staat)

OSS - Ruim veertig jaar geleden werd Martin Smulders in de Osse binnenstad gefotografeerd. Zijn foto prijkt levensgroot op de bouwschutting rondom het toekomstige Walkwartier. Deze en de zeventien andere foto's van het fraaie oude Oss trekken volop kijkers.   

  1. Jan Rothuizen voelde de polsslag van Oss tussen margarinemiljonairs en gastarbeiders
    PREMIUM

    Jan Rothuizen voelde de polsslag van Oss tussen margarine­mil­jo­nairs en gastarbei­ders

    Tussen margarinemiljonairs, Turkse gastarbeiders en krap behuisde Polen en Roemenen kloppen de harten en leven de verhalen. Jan Rothuizen voelde de polsslag van Oss en tekende zijn persoonlijke kaart van de oude ‘arbeidersstad’. De sensatie van messentrekkers vermijdt hij. Oss kan zonder. In Museum Jan Cunen exposeert hij zijn Zachte Atlas. Zaterdag was hij bij de feestelijke opening.