Volledig scherm
Het Lokaal is na de zomer Onsz Restaurant.

Horecanieuws: Onsz Restaurant verhuist naar het centrum in Oss

OSS - Tapasrestaurant Onsz verhuist van de Molenstraat naar de Eikenboomgaard. Vanaf eind juni is de zaak te vinden op de plek van Het Lokaal, voorheen bekend als De Ontmoeting. 

Onsz kiest voor het centrum omdat die locatie meer bedrijvigheid en mogelijkheden biedt. Bijvoorbeeld met het grote terras. Aan de de Molenstraat staat maar een handvol tafeltjes buiten, bestemd voor rokers. Aan de Eikenboomgaard is een enorm terras waar hele gezelschappen tapas kunnen eten. 

Het concept van Het Lokaal verdwijnt daarmee na 2,5 jaar alweer uit Oss. Een paar elementen komen echter terug onder de vlag van Onsz. Zo blijft het mogelijk te borrelen bij de zaak aan de Eikenboomgaard. En blijft het tapasrestaurant gewoon meedoen met evenementen als de kermis en Muziekboulevard.

Feesten en partijen

Voor Vivaldi, dat van dezelfde eigenaar is als Onsz Restaurant en Het Lokaal, betekent de verhuizing dat de focus weer volledig op feesten en partijen komt te liggen. Met de extra ruimte die met de verhuizing van Onsz ontstaat, hoopt Vivaldi nog beter in te kunnen spelen op grote en kleine groepen. Voor gasten blijft de tapaskaart van Onsz ook aan de Molenstraat gewoon bestaan. 

Voor het personeel van beide locatie heeft de verhuizing geen grote gevolgen.