Volledig scherm
Prins Kevin d'n Urste, geflankeerd door zijn adjudant Ruud © Kiepenrijers

‘Houtkunstenaar' Kevin d'n Urste nieuwe prins carnaval van Macharen

MACHAREN - Prins Kevin d'n Urste regeert het komende carnaval over de Macharense Kiepenrijers. De 'houtkunstenaar' koos adjudant Ruud van Tilburg als zijn steun en toeverlaat.

In een bomvol, prachtig tot residentie omgebouwd gemeenschapshuis De Bongerd volgde zaterdagavond de carnavaleske ontknoping kort na elven, toen Kevin van Sonsbeek 'uit de hoge hoed' kwam. Kevin is onlangs getrouwd met zijn Dorien en samen hebben ze twee dochters, Britt en Merle. Hij runt z'n eigen timmerbedrijf in de breedste zin van het woord.
Adjudant Ruud is getrouwd met voormalig prinses Susanne en ook zij hebben twee dochters, Renske en Silke. Ruud is werkzaam als vrachtwagenmonteur. Het komende jaar gaan beide doorluchtigheden er naar eigen zeggen 'een dolle boel van maken' binnen het thema 'Kleurrijk Macharen'. Hun bierrijke motto luidt: 'Met vijftig tinten geel en twee vingers schuim krijgen we het vaneiges onder de duim'.
Prins en adjudant worden tijdens carnaval 2020 bijgestaan door de eerder op de avond onthulde jeugdprinses Vie Rikken en haar adjudante Eline van de Coolwijk.