Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie.

Huizen in Den Bosch flink duurder in derde kwartaal, forse daling verkopen in Oss

DEN BOSCH/OSS/UDEN - De druk op de woningmarkt in Den Bosch is het derde kwartaal van dit jaar verder toegenomen, meldt makelaarsvereniging NWM. De gemiddelde verkoopprijs van huizen steeg in de Brabantse hoofdstad met maar liefst 7,5 procent (ten opzichte van het derde kwartaal in 2018) tot 351.000 euro. De woningmarkt in Oss en omgeving kreeg een flinke klap: het aantal verkopen daalde met maar liefst 10,5 procent tot 179 woningen.

De Nederlandse Vereniging van Makelaars, de grootste vereniging van bemiddelaars van onroerend goed, brengt elke drie maanden verslag uit van marktontwikkelingen. De cijfers geven een goed beeld van de ontwikkelingen op de gehele woningmarkt.

 1. Osse honden die ‘aanranders, kippendieven en roovers’ aanhouden
  PREMIUM
  Stille getuigen

  Osse honden die ‘aanranders, kippendie­ven en roovers’ aanhouden

  De afgelopen weken haalden, afgezien van die arme gedumpte puppy's in de regio, twee honden het nieuws. En niet de minste. De Duitse staande langhaar Fenna uit Oss mocht deelnemen aan de prestigieuze Nimrod, dé wedstrijd voor jachthonden waaraan het meedoen alleen al een eer is. En dan was er nog de herder July uit Nistelrode die deel uitmaakte van het Nederlands hondenteam dat het opnam tegen België.
 2. Harddrugs en chemicaliën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa
  VIDEO

  Harddrugs en chemica­liën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa

  BERGHEM - De politie heeft maandag in het kader van operatie Alfa harddrugs, chemicaliën en een grote hoeveelheid chemisch afval gevonden bij het doorzoeken van twee panden in Berghem. De politie houdt bewust in het midden in welk pand de chemicaliën precies zijn gevonden. Een pand, aan de Koolzaadweg, zou de woning van zijn topcrimineel Martien R.. Het andere pand betreft een transportbedrijf aan de Spaanderstraat. De politie gaf aan het vermoeden te hebben dat er naast drugs ook vuurwapens en geld lagen in de panden. Er zijn maandag geen arrestaties verricht.