Volledig scherm
PREMIUM
Denise van der Heijden kijkt vanuit haar voordeur uit op rotonde ‘t Kruispunt in Heesch. © Maarten van den Hurk / BD

Huurders nemen al klussend bezit van nieuwbouw bij 't Kruispunt Heesch

HEESCH - Het gonst van de vrolijke bedrijvigheid in het nieuwe appartementengebouw op 't Kruispunt in Heesch. Huurders hebben de sleutels gekregen en zijn nu met verfrollers en laminaatvloeren in de weer. 

Haar gezicht zit vol verfspetters maar haar glimlach straalt daar moeiteloos doorheen. Denise van der Heijden (21) heeft zó veel zin in dit appartementje. Ze gaat hier samenwonen met haar vriend Jur: ,,Dus dat is leuk en ook spannend.’’ Het kluswerk doet ze nu met plezier. En met hulp van de ouders, die heel bruikbaar blijkt: ,,Wij hadden zelf nog nooit geklust, dus we wisten van veel dingen niet hoe het aan te pakken.’’ 

  1. Ná project Rembrandt schildert Fleur lekker door in 't park
    PREMIUM

    Ná project Rembrandt schildert Fleur lekker door in 't park

    Fleur de Blieck (25) was begin dit jaar op televisie te zien tijdens Project Rembrandt, een competitie waarin amateurschilders in de voetsporen van de oude meester treden. De oud-Osse, die nu in Nijmegen woont, lag na aflevering zes uit de competitie. Ze won in eerste instantie een schilderproef met olifanten, maar 'verprutste' een proef met ballroomdansers. ,,Ik had er vrede mee hoor, dat ik eruit lag. De batterij was ook wel een beetje leeg."