Bij IBN Veghel maken ze medische schorten (foto), mondkapjes en hulppakketten voor daklozen.
Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels
Volledig scherm
Bij IBN Veghel maken ze medische schorten (foto), mondkapjes en hulppakketten voor daklozen. Fotograaf: Van Assendelft/Jeroen Appels © Van Assendelft Fotografie

IBN blijft voorlopig uitkeringsgerechtigden aan werk helpen

OSS - Oss, Uden, Bernheze, Meierijstad en nog zeven andere gemeenten blijven voorlopig samenwerken met IBN. Het huidige contract met de sociale werkvoorziening loopt af op 1 januari 2020, maar door de coronacrisis zijn de voorbereidingen voor een nieuw contract stil komen te liggen. Door het huidige contract te verlengen tot 1 juli 2021 is er tijd voor nieuwe onderhandelingen. 

  1. ‘Sinterklaas is helaas overleden aan corona’
    PREMIUM
    Column

    ‘Sinter­klaas is helaas overleden aan corona’

    ,,Lieve jongens en meisjes, het is met een zwaar gemoed dat ik jullie dit trieste nieuws moet vertellen. Sinterklaas is besmet met het coronavirus, en temidden van al zijn pieten is hij eerder deze week overleden. Wij, de pieten, zijn bedroefd, maar ook dankbaar voor de vele, vele, jaren die we met hem hebben mogen doorbrengen. Hij is nu naar zijn laatste rustplaats, gezien zijn heilige status zal die minstens net zo mooi zijn als zijn paleis hier in Spanje, dus treur niet.”