Kees van Geffen met zijn kenmerkende witte sneakers voor de nieuwe basisschool in zijn woonplaats Herpen. ,,Er waren eerst plannen voor nieuwbouw in de polder. Daar ben ik voor gaan liggen. Een school hoort in de wijk en de buurt wilde de school ook niet kwijt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Kees van Geffen met zijn kenmerkende witte sneakers voor de nieuwe basisschool in zijn woonplaats Herpen. ,,Er waren eerst plannen voor nieuwbouw in de polder. Daar ben ik voor gaan liggen. Een school hoort in de wijk en de buurt wilde de school ook niet kwijt.” © Van Assendelft/Jeroen Appels

Kees van Geffen mist wethouderschap al in het vooruit: ‘Besluit met veel pijn in het hart’

 OSS/HERPEN - ,,Het is een beslissing met het hoofd genomen, maar met veel pijn in het hart.” Kees van Geffen zegt maar gewoon waar het op staat. Liever was hij nog even doorgegaan als wethouder in Oss. 

  1. Burgercomité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    Burgerco­mité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    DEN HAAG/MAASHORST - Voor de meeste inwoners in Maashorst is de fusie tussen Uden en Landerd een voldongen feit maar in Schaijk en Reek blijven ze onvermoeid strijden voor een mogelijke toetreding tot Oss. Woensdag trok het burgercomité Schaijk & Reek naar Den Haag waar aan de Tweede Kamer een petitie werd aangeboden die nog een keer de aandacht vestigt op de bijzondere positie van beide kernen binnen deze herindeling.