Klokkenluider Steve Mecinski maakte onder meer beelden van fouten bij het doodschieten van een stier in opdracht van Taurus.
Volledig scherm
PREMIUM
Klokkenluider Steve Mecinski maakte onder meer beelden van fouten bij het doodschieten van een stier in opdracht van Taurus. © Videostill

Klokkenluider mag niet meer negatief praten over Taurus: ‘De veiligheid van onze medewerkers was in het geding’

KEENT - Een oud-medewerker mag zich in het openbaar niet meer negatief uitlaten over stichting Taurus. Doet hij dat wel, dan moet hij per keer een dwangsom van 5000 euro betalen aan deze beheerder van wilde grazers. Volgens de rechtbank in Arnhem heeft hij een geheimhoudingsovereenkomst geschonden.

  1. Melkfabriek Sint Isidorus in Ravenstein voor de hoogste bieder
    Stille Getuigen

    Melkfa­briek Sint Isidorus in Ravenstein voor de hoogste bieder

    RAVENSTEIN - De geschiedenis van de automobielfabriek Hogra in Ravenstein is samengevat in een boek. Over dit bijzondere bedrijf dat robuuste vrachtwagens assembleerde, was al wel veel bekend, maar wat is er mooier dan dat alles samengevat en geïllustreerd bijeen staat in een boek? De Ravensteinse vrachtwagenfabriek trok in 1954 in de oude gebouwen van de (stoom)zuivelfabriek St. Isidorus aan de Stationssingel. Een gedenkwaardige onderneming van de gezamenlijk boeren uit Ravenstein en omgeving.