Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Kopstoot, mishandelingen, vechtpartijen en een vernieling in een café: onrustige carnavalsnacht in Oss

OSS - In horecagelegenheid Vivaldi in Oss is in de nacht van vrijdag op zaterdag een bezoeker mishandeld. Dat meldt de politie. Het slachtoffer stond vlakbij het podium toen deze een kopstoot kreeg. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Het ging mis rond 02.45 uur. ,,Het incident gebeurde binnenin de grote zaal, vooraan bij het podium waar de dj stond te draaien. Het slachtoffer heeft daar een kopstoot gekregen. Er is een verdachte aangehouden en een onderzoek is opgestart.”

De politie zoekt nog naar getuigen van het incident. Vivaldi ligt aan de Molenstraat in Oss, vlakbij het station. 

Diverse vechtpartijen en mishandelingen en een vernieling in Oss

Ook op De Heuvel, in de Raadhuislaan en op de Berghemseweg, even verderop in Oss, vonden in de nacht van vrijdag op zaterdag ‘diverse vechtpartijen en mishandelingen’ plaats. Dat meldt een wijkagent op sociale media. 

Bij een café aan de Hooghuisstraat is een vernieling gepleegd. ,,Een hele laffe daad”, wil de wijkagent daarover kwijt. ,,Hopelijk gaat onderzoek daders opleveren.”

  1. Brits-Jamaicaanse, maar ook Osse muzikant Robert Green overleden
    Overleden

    Brits-Jamaicaan­se, maar ook Osse muzikant Robert Green overleden

    OSS - De van oorsprong Brits-Jamaicaanse, maar in Oss woonachtige muzikant Robert Green is overleden. In de jaren '80 was zijn band, Reality, bekend in het Verenigd Koninkrijk, ze traden op met UB40. Het nummer ‘Tell me what's going on in your mind’ bereikte de top 20 in Engeland en haalde ook de hitlijsten in Canada. Na een tour in Nederland, waar ze Doe Maar ontmoetten en verschillende optredens gaven samen, bleven Green en de band in Nederland.