Roland  Werring (links), woordvoerder van de Reekse actiegroep, vocht voor de komst van de discounter naar het dorp. Rechts raadslid Harold van den Broek.
Volledig scherm
PREMIUM
Roland Werring (links), woordvoerder van de Reekse actiegroep, vocht voor de komst van de discounter naar het dorp. Rechts raadslid Harold van den Broek. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Laatste bezwaren tegen Aldi Reek ingetrokken: super kan gaan bouwen, actiegroep erg blij

REEK - De inwoners van Reek krijgen hun langverwachte en bevochten Aldi-supermarkt nu de laatste twee bezwaren tegen de komst van de grootgrutter zijn ingetrokken. De rechtszaak die voor komende dinsdag stond gepland, gaat niet meer door. 

  1. Veerpontjes over de Maas moeten beschermd worden, ze zorgen voor verbinding met rest van de wereld
    Stille Getuigen

    Veerpon­tjes over de Maas moeten beschermd worden, ze zorgen voor verbinding met rest van de wereld

    OSS - Iets dat waardevol is, verdient bescherming, ook in Oss. Het materiële erfgoed zullen we maar buiten beschouwing laten, dat wordt voor de Unesco-lijst van beschermd erfgoed al gauw te licht bevonden. Maar als de piratenmuziek, gatgraven, katknuppelen en ganzenflappen op de lijst van immaterieel erfgoed voorkomen, zal Oss toch wel iets bij te dragen hebben? Dat moet dan wel ‘breed onderhouden’ worden, want ‘onderhoud’ is een essentieel criterium. Je kunt trots zijn op iets, maar je moet het wel blijven koesteren.