Theo Schultz schuift zijn gelezen boeken in een kar, terwijl Els Mutsaers zijn verse leesvoer achter op een tafel klaar heeft liggen.
Volledig scherm
Theo Schultz schuift zijn gelezen boeken in een kar, terwijl Els Mutsaers zijn verse leesvoer achter op een tafel klaar heeft liggen. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Leesvoer scoren via de zijdeur van gesloten bieb

LITH - Er komt maar geen einde aan de lockdown die sinds medio december van kracht is. Voor veel mensen een extra reden om zich al lezend naar een andere plek en tijd te laten voeren. De openbare bibliotheken zijn weliswaar ook dicht, maar net als bij de meeste restaurants kun je daar nu de gewenste kost reserveren en afhalen. 

 1. Werkstaf voor Lithenaar die stiefzoon van trap duwde en vrouw sloeg en schopte
  PREMIUM

  Werkstaf voor Lithenaar die stiefzoon van trap duwde en vrouw sloeg en schopte

  DEN BOSCH/LITH - Een 58-jarige man uit Lith duwde op 6 oktober 2019 zijn stiefzoon in Oss van de trap, nadat deze hem aansprak op het slaan van zijn moeder. Dat vertelde deze jongen tegen de politie. Een jaar later zou de man zijn vrouw opnieuw hebben mishandeld. Politierechter L. Soeteman legde de verdachte voor de mishandelingen een werkstraf op van 90 uur, naast een grotendeels voorwaardelijke celstraf van 3 weken.
 1. Thuisonderwijs met één kind al lastig? Dit gezin doet het voor acht kinderen tegelijk
  Play

  Thuisonder­wijs met één kind al lastig? Dit gezin doet het voor acht kinderen tegelijk

 2. Donald Trump neemt afscheid als president
  Play

  Donald Trump neemt afscheid als president