Burgemeester Marieke Moorman van Bernheze wandelde de afgelopen weken regelmatig met inwoners om te horen hoe het met hen gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Marieke Moorman van Bernheze wandelde de afgelopen weken regelmatig met inwoners om te horen hoe het met hen gaat. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Marieke Moorman is dolenthousiast over haar ommetjes met burgers van Bernheze: ‘Leuk dat het juist niet de actievoerders zijn’

HEESCH - Burgemeester Marieke Moorman van Bernheze voelde zich door corona beperkt in het uitoefenen van haar functie. Ze miste het contact met burgers. Dus ging ze ommetjes met hen maken.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”