Volledig scherm
. © Thinkstock

Meerdere klachten over opdringerige fotograaf in Osse wijk Ruwaard

OSS - De politie in Oss heeft de afgelopen week meerdere meldingen gehad van mensen die zich beklagen over een opdringerige fotograaf. De man belt in de wijk Ruwaard huis een huis aan om zijn diensten aan te bieden. Hij zou daarbij ‘wat agressief’ te werk gaan. 

Wijkagenten stellen dat de betrokken fotograaf niks strafbaars doet, maar dat zijn optreden wel tot wrevel en zorg leidt bij sommige bewoners. De politie benadrukt dat niemand verplicht is om foto's af te nemen als deze eenmaal zijn geschoten. Ook in dit geval geldt dat klanten binnen twee weken op hun aankoop terug kunnen komen. 

Een bewoonster meldt in reactie op Facebook dat de man twee keer in een week tijd bij haar aan de deur stond. Toen op de voordeurbel niet snel genoeg werd gereageerd klopte hij op de ramen. ‘Ik vond hem niet echt vriendelijk en best opdringerig.’ 

  1. Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PSV-plaatje
    PREMIUM
    video

    Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PS­V-plaat­je

    EINDHOVEN/GEFFEN/OSS - Terwijl PSV op het veld knokt voor drie punten, wordt naast het veld een heel andere strijd uitgevochten: die om de aandacht van de fan. Met een heel leger aan fotografen, cameramannen en andere ‘content creators’ doet de club er alles aan likes en views te scoren. Zo veel mogelijk, zo snel mogelijk, iedere wedstrijd opnieuw. Als klassieke voetbalverslaggever is er amper tegenop te boksen. Een wedstrijd door de rood-witte lens van twee clubfotografen én een tv-maker uit de regio. ,,Binnen een paar tellen staat het op Instagram, sneller kan niet.”