Burgemeester Wobine Buijs hijst de vlag om het nieuwe entreegebouw van MSD Biotech op de Geer in Oss te openen. Verderop hijst locatiedirecteur Joost van Zutven de bedrijfsvlag.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Wobine Buijs hijst de vlag om het nieuwe entreegebouw van MSD Biotech op de Geer in Oss te openen. Verderop hijst locatiedirecteur Joost van Zutven de bedrijfsvlag. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

MSD Biotech begint na 25 jaar in Oss aan nieuw hoofdstuk: ‘Tien jaar geleden nooit kunnen denken’

OSS - MSD Biotech is met de opening van het nieuwe entreegebouw op bedrijventerrein De Geer in Oss begonnen aan een nieuw hoofdstuk in het 25-jarig bestaan. De farmaceut groeit en misschien verhuist ook het MSD-onderdeel dat nu nog op Moleneind in het centrum van Oss is gevestigd, naar De Geer.

  1. Langdurig en vergaand misbruik drie kwetsbare kinderen in Oss; OM eist 12 jaar cel
    PREMIUM

    Langdurig en vergaand misbruik drie kwetsbare kinderen in Oss; OM eist 12 jaar cel

    DEN BOSCH/OSS - ,,Hij heeft een compleet gezin naar zijn hand gezet, misbruikt en uitgebuit. De kinderen zagen hem als een vader.” Dat stelde de officier van justitie gisteren over Mari van L. (57). Hij zou ontucht hebben gepleegd met de twee dochters van zijn Osse vriendin en hen tot seksueel contact met hun broer, het jongste kind, hebben gedwongen. Hij hoorde maandag een celstraf van twaalf jaar tegen zich eisen.