Willem Arts en Maurice Tonies voor hun nieuwe zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Arts en Maurice Tonies voor hun nieuwe zaak. © Roy van der Lee/BD

Muziekhuis Arons wordt Platenzaak Wil'm: nieuwe winkel met wel 10.000 lp's in Oss

OSS - De muziek keert terug op de hoek van de Walstraat en de Burgwal in Oss. Bijna vijf jaar na het vertrek van Muziekhuis Arons opent komend najaar namelijk Platenzaak Wil’m. Ook Maurice Tonies van de CD Kiosk verhuist naar de nieuwe winkel.

 1. Duizend flakkerende kaarsjes, dát is pas een protest
  PREMIUM
  Column

  Duizend flakkeren­de kaarsjes, dát is pas een protest

  Het was het mooiste protest in maanden: de duizend kaarsjes die donderdagavond flakkerden op de brede stoep van het Heesche gemeentehuis. En protesten zijn er veel geweest. De marsen, demonstraties en fakkeltochten tegen de coronamaatregelen worden altijd georganiseerd onder het mom van ‘liefde en verbinding’, maar hoe groter díe woorden op de flyers en protestborden staan, hoe bozer de mensen zijn, hoe harder er geschreeuwd en gekwetst wordt, en hoe meer er gesloopt wordt.
 2. Minderjarige dochter valt in handen loverboy: Osse mannen pakken hem zelf aan, ondanks afspraak met politie
  PREMIUM

  Minderjari­ge dochter valt in handen loverboy: Osse mannen pakken hem zelf aan, ondanks afspraak met politie

  DEN BOSCH/OSS - Probeer het hoofd maar eens koel te houden als je weet dat je minderjarige dochter in handen is gevallen van een loverboy. De 60-jarige Ossenaar Otto B. kreeg het niet voor elkaar in oktober 2020. Volgens justitie nam hij het heft in eigen hand en drukte hij de vermeende loverboy met zijn auto van de weg af. Eenmaal in de berm werd de man mishandeld door een vriend van B.