Volledig scherm
PREMIUM
Tribute Around Town, het reizende festival voor tribute acts © Tributeworld

Muzikale kroegentocht vol tributebands: ‘Je weet wat je krijgt’

TributeOSS - Tribute Around Town is een muzikale kroegentocht vol tribute bands. Dit weekend is het festival in het Osse centrum te vinden. ,,Het grote voordeel van een tribute band is dat je precies weet wat je krijgt. Als je naar een Beatles tribute gaat, krijg je de hele avond nummers van The Beatles. Vind je dat niks, moet je er vooral niet naartoe gaan", zegt Jerry Kepers met een lach. 

Kepers is de man achter Tribute Around Town, het festival met tribute bands dat dit weekend Oss opnieuw aandoet. Kepers runt een boekingskantoor waarbij bands aangesloten zijn die zich stuk voor stuk specialiseren in het oeuvre van één enkele grote band of artiest.

  1. Gesteggel over rotonde óf stoplichten aan de Graafsebaan Heesch bij Raad van State
    PREMIUM

    Gesteggel over rotonde óf stoplich­ten aan de Graafse­baan Heesch bij Raad van State

    DEN HAAG/HEESCH – Een gewone kruising met verkeerslichten is goedkoper en net zo veilig, zo niet veiliger dan de geplande rotonde op de Graafsebaan in Heesch. Dat beweerde een verkeersdeskundige die is ingeschakeld door de Bomenstichting vrijdag tijdens een spoedprocedure bij de Raad van State. Een gemeentewoordvoerder betoogde echter dat juist een rotonde veiliger is en veel beter voldoet aan de doelstellingen ter plekke, ook al moeten daarvoor twee monumentale eiken verdwijnen.