Volledig scherm
PREMIUM
De voorlopig laatste autobrand in Oss © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Ondanks branden wordt autoverzekering in Oss niet duurder

OSS - Verzekeraars hebben de afgelopen maanden tonnen moeten uitkeren na alle autobranden in Oss. Maar toch zal dat niet veel effect hebben op de premie, stelt het Verbond van Verzekeraars.

In de nacht van woensdag op donderdag was het wéér raak in Oss. Aan de Oude Kerkstraat ging een Audi A1 in vlammen op. Het was al zeker de negende autobrand in de stad in het nog prille kalenderjaar. In 2018 brandden wel vijftig auto’s uit in de stad.

 1. NEC steunt HVCH: 'We hebben grootste talenten opgehaald, nu willen we iets komen brengen’
  PREMIUM

  NEC steunt HVCH: 'We hebben grootste talenten opgehaald, nu willen we iets komen brengen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.
 2. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.