Jaffreij van Rosmalen is bezig met de voorbereiding van het optreden van Renée van Wegberg in theater De Lievekamp in Oss.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaffreij van Rosmalen is bezig met de voorbereiding van het optreden van Renée van Wegberg in theater De Lievekamp in Oss. © Thomas Segers/Van Assendelft

Open wit, lavendel en van achteren lekker hard rood, oftewel: wat er allemaal komt kijken bij het werk van een theatertechneut

OSS - Licht uit, spot aan! Nu de theaters en podia weer open mogen, is er volop vraag naar techneuten. Veel zzp’ers zijn tijdens de coronacrisis noodgedwongen iets anders gaan doen en niet iedereen keert terug. Via het wervingsevent Life on Stage wordt dit weekend nieuw talent gezocht. 

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?