Veel politie op het woonwagenkamp in Lith, donderdagochtend.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel politie op het woonwagenkamp in Lith, donderdagochtend. © Gabor Heeres

Operatie Alfa gaat door: Hier staat alles op een rijtje

OSS - De ene na de andere inval vindt plaats in Operatie Alfa. Vanaf woensdag 13 november is er een enorme politiemacht op de been om het net rond de criminele familie R. uit Oss te sluiten. Wat is er allemaal gebeurd? 

Woensdag 13 november

Op de eerste dag van Operatie Alfa wordt Martien R. (48) klemgereden. Tegelijkertijd worden ook zijn zoon Anton (26) en oudere broer Toon (55) opgepakt in het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss

 1. Het ene moment nog schoffelend in het groentehofke, het andere moment zwart-omrand op overlijdenspagina
  PREMIUM

  Het ene moment nog schoffe­lend in het groentehof­ke, het andere moment zwart-om­rand op overlij­dens­pa­gi­na

  OSS/UDEN/VEGHEL - Met de dag loopt het aantal coronaslachtoffers flink op. In Nederland, maar vooral toch in de noordoostelijke hoek van Brabant. Het virus heeft nu in bijna elk dorp of elke stad in deze regio een gezicht. Voor verdriet en waardig afscheid nemen is soms nauwelijks ruimte. Daarom een in memoriam voor onze bekende en minder bekende, maar vooral geliefde streekgenoten.
 2. Roompot Schaijk stelt huisjes beschikbaar voor personeel Bernhoven

  Roompot Schaijk stelt huisjes beschik­baar voor personeel Bernhoven

  SCHAIJK - Roompot Vakantiepark Schaijk stelt vanaf dit weekend 15 vakantiewoningen beschikbaar aan ondersteunend personeel van het ziekenhuis Bernhoven. Door de grote drukte en de lange werkuren door het coronavirus is het woon-werkverkeer voor velen een grote last. Indien de capaciteit van het park verder zou dalen, sluit het Roompot vakantiepark niet uit dat het nog extra woningen aan het ziekenhuis en Brabant Zorg kostenloos zal aanbieden.