Volledig scherm
De Gasstraat in Oss wordt vrijdag en zaterdag eenrichtingsweg voor de tientallen pendelbussen naar Volkel. © Google Maps

Oss sluit Gasstraat deels af voor bezoekersstroom Luchtmachtdagen Volkel

OSS - De verwachte drukte bij de Luchtmachtdagen in Volkel laat zich tot in Oss voelen. Treinreizigers zullen vrijdag en zaterdag met name van station Oss gebruik maken om op de vliegbasis te komen. De organisatie zet tientallen pendelbussen is om ze vanaf daar in Volkel te krijgen en weer terug. Er worden in totaal 250.000 bezoekers verwacht. 

Om de aan- en afvoer soepel te laten verlopen wordt de Gasstraat tijdelijk eenrichtingsweg. Auto's kunnen het station aan de zuidzijde alleen nog bereiken vanaf de Molenstraat. Vanaf de Molenweg en Kantsingel is de Gasstraat alleen open voor pendelbussen. 

  1. Politie maakt profiel van dader autobranden Oss: ‘Brandstichter komt uit Oss of directe omgeving’

    Politie maakt profiel van dader autobran­den Oss: ‘Brand­stich­ter komt uit Oss of directe omgeving’

    OSS - Aan de hand van de locaties van de reeks autobranden in Oss en andere gegevens heeft de politie een profiel van de dader opgesteld. “We houden er rekening mee dat de dader uit Oss of de directe omgeving komt”, laat een politiewoordvoerster woensdag weten. De recherche gaat ervan uit dat de meeste autobranden zijn aangestoken, hoewel dat niet bij iedere brand kon worden vastgesteld.