Volledig scherm
De Pauluskerk in Oss © Van Assendelft Fotografie

Osse Rianda van Well presenteert eerste dichtbundel ‘Wapperende was’ bij Pauluskerk

OSS - De Osse Rianda van Well (54) presenteert vrijdagavond in de Pauluskerk haar eerste gedichtenbundel. Met ‘Wapperende was’ gaat ze in tientallen gedichten in op thema's als liefde, familie, vriendschap, pijn en loslaten. 

,,Tijdens het schrijven van de gedichten heb ik niet één keer gedacht: ‘deze ga ik uitgeven’. Maar toch voelt het goed om mijn gedichten met anderen te delen", laat ze optekenen in een persbericht. ,,Ik weet hoeveel uitdagingen het leven soms met zich mee kan brengen en hoe belangrijk het dan is om momenten van verlichting te hebben. Momenten om weer terug te komen bij je eigen kracht. Ik hoop dat mijn gedichten daaraan kunnen bijdragen voor anderen.”

De 66 pagina's tellende bundel kost 15,99 euro. De presentatie voor genodigden start vrijdag om 19.30 uur. 

  1. Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    MEGEN - Wie op zaterdagmiddag naar Megen rijdt voor de optocht, verwacht leuke loopgroepen . Keiendonk (Megen) heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd voor zulke groepen. Die waren er ook wel. De groep onder auspiciën van Jan van de Oever zal zich gelukkig prijzen dat ze vooraan in de optocht hebben gelopen. Achter hen ontspon zich een lawine van geluid dat voor veel bezoekers de noodzaak gaf om hun vingers in de oren te doen.