Volgens getuigen bestuurde de verdachte mogelijk deze auto bij de aanrijding.
Volledig scherm
Volgens getuigen bestuurde de verdachte mogelijk deze auto bij de aanrijding. © Harald Bimbergen

Ossenaar (20) die mogelijk doorreed na aanrijden 76-jarige fietsster in Oss meldt zich bij politie

OSS - De politie heeft dinsdag een 20-jarige Ossenaar verhoord die mogelijk doorreed na het ongeluk op de Bourgondiëstraat in Oss. Hij zou met zijn auto een 76-jarige fietsster aan hebben gereden, die bij de botsing zwaargewond raakte.

 1. Berg gebruikt incontinentiemateriaal, verbrande wandelstokken: zó moet KBO Heesch protesteren
  PREMIUM
  Column

  Berg gebruikt incontinen­tie­ma­te­ri­aal, verbrande wandelstok­ken: zó moet KBO Heesch proteste­ren

  Ze pakken dat weer helemaal verkeerd aan, die ouwelui in Heesch. Ze worden door de gemeente gechanteerd, met subsidie: als jullie niet weer koffie gaan drinken in De Pas, en vlúg een beetje, kunnen jullie die halve ton wel op je buik schrijven. Hadden ze maar meer moeten doen dan alleen een bezwaarschrift schrijven, mét argumenten, en zónder bedreigingen. Softe sukkels, die senioren.
 2. Koetshuizen goed voor politie, brandweer, zusters en kunsthandel
  Stille Getuigen

  Koetshui­zen goed voor politie, brandweer, zusters en kunsthan­del

  OSS - Het voormalige koetshuis van Hendrik Jurgens in de Kruisstraat, naast de Groen Engel, krijgt een nieuwe bestemming. In het monumentale en uiterlijk vrijwel ongeschonden pand uit 1875 komen een muziekstudio en twee woningen. Het pand wordt met respect voor het verleden aangepast. De gevelindeling zal altijd blijven tonen waar de koetsjes, de paarden en het hooi naar binnen gingen. We zoomen eens in op de koetshuizen van Jurgens.