2016-09-13 13:48:26 RIO DE JANEIRO - Kelly van Zon in actie op de finale tafeltennis tijdens de Paralympische Spelen. ANP HENK JAN DIJKS
Volledig scherm
2016-09-13 13:48:26 RIO DE JANEIRO - Kelly van Zon in actie op de finale tafeltennis tijdens de Paralympische Spelen. ANP HENK JAN DIJKS © ANP

Paralympisch kampioen Kelly van Zon bij fanavond Gerald van Grunsven in Herpen

HERPEN - Meervoudig paralympisch kampioene Kelly van Zon is dinsdag 22 oktober de speciale gast tijdens een fanavond van rolstoeltennisser Gerard van Grunsven in Herpen. Tafeltennisser Van Zon won gouden medailles tijdens de olympische spelen in Londen (2012) en Rio de Janeiro (2016).

De stichting Rolstoeltafeltennisser Gerald van Grunsven houdt dinsdag de tweede fanavond in Dorpshuis ’t Slotje in Herpen. Van Grunsven, geboren in Oss en woonachtig in Herpen, vertelt tijdens de bijeenkomst over zijn ervaringen en vorderingen het afgelopen jaar. De lokale sporter wil volgend jaar tijdens de paralympische spelen in Japan voor Nederland uitkomen. 

Naast Van Zon is ook kunstenaar Hans Weeren aanwezig. Hij heeft een serie van twaalf tekeningen over Van Grunsven gemaakt, die als titel Road to Tokyo heeft meegekregen.

De bijeenkomst in Dorpshuis ’t Slotje aan de Schoolstraat in Herpen begint dinsdag om 19.30 uur.

Meer informatie: www.geraldvangrunsven.nl.

Gerald van Grunsven in actie in gemeenschapshuis 't Slotje in Herpen.
Volledig scherm
Gerald van Grunsven in actie in gemeenschapshuis 't Slotje in Herpen. © Van Assendelft Fotografie
  1. Trampolinespringer Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwongen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    Trampoline­sprin­ger Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwon­gen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    OSS - Het is een gek gezicht: op het plein tussen de Maasporthal en de sporthal van sportvereniging Flik Flak in Den Bosch springen trampolines in het oog. Zo'n vijf tot zes meter boven de trampolines maakt Ossenaar Milco Abrahams zijn salto's en schroeven in de buitenlucht. ,,Het is niet ideaal, maar ik ben al lang blij dat ik weer wat kan doen", zegt het 19-jarige talent, dat in december nog deelnam aan het WK in Tokio.