Volledig scherm
PREMIUM
De Sterrebosflat in de Osse wijk Ruwaard. © Peter van Erp

Politie onderzoekt zedenzaak in Sterrebosflat Oss: ‘Verkrachter loopt hier vrij rond’

OSS - ,,Ik ben in staat om hier overal in de flat pamfletten op te hangen.” De vriend van een 63-jarige vrouw uit Oss die bij de politie aangifte heeft gedaan van verkrachting kan niet verkroppen dat de vermeende 79-jarige dader nog vrij rondloopt. Dit nadat deze medebewoner van de Sterrebosflat een bekennende verklaring zou hebben afgelegd. 

De verkrachting heeft volgens het slachtoffer twee weken geleden plaatsgevonden. Afgelopen woensdag is daarvan aangifte gedaan. De vermeende dader zou daarna door de politie zijn verhoord, maar niet aangehouden. ,,Ik ben daarvoor al zelf op hem afgestapt”, verklaart de vriend van de vrouw. ,,Hij gaf ten overstaan van mij en zijn eigen vrouw toe wat er was voorgevallen. Hij was verliefd op mijn vriendin, zei hij.” 

  1. Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    MEGEN - Wie op zaterdagmiddag naar Megen rijdt voor de optocht, verwacht leuke loopgroepen . Keiendonk (Megen) heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd voor zulke groepen. Die waren er ook wel. De groep onder auspiciën van Jan van de Oever zal zich gelukkig prijzen dat ze vooraan in de optocht hebben gelopen. Achter hen ontspon zich een lawine van geluid dat voor veel bezoekers de noodzaak gaf om hun vingers in de oren te doen.