Politie sluit J.F. Kennedybaan in Oss af voor reconstructie dodelijk ongeluk met tractor

VIDEOOSS - De J.F. Kennedybaan in Oss is donderdagavond vanaf 21.00 uur afgesloten vanwege een politiereconstructie. Ze doen daarmee onderzoek naar de toedracht van een dodelijk ongeval van 24 oktober 2018 waarbij de 44-jarige Geffenaar Bertie van Bakel omkwam.

Op 24 oktober 2018 reed rond 21.00 uur een bestelbusje achterop een tractor. Van Bakel overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd. 

Geen precieze toedracht

De politie laat weten dat ze door diverse omstandigheden nog geen precieze toedracht hebben kunnen vaststellen. Om dit alsnog te kunnen doen, wordt donderdagavond een reconstructie georganiseerd. De politie hoopt hiermee de zichtbaarheid van de tractor ten opzichte van achteropkomend verkeer te kunnen vaststellen.

De J.F. Kennedybaan is vanavond afgesloten voor alle verkeer komende uit de richting Oss en vanuit de richting Lith. Bussen en noodhulpdiensten hebben gewoon doorgang. Het wegvak waar de reconstructie plaatsvindt ligt tussen de Frankenbeemdweg en de Paalakkerweg. De weg is naar verwachting rond middernacht weer vrij.  

Volledig scherm
Ernstig tractorongeluk in Oss © Gabor Heeres / SQ Vision
Volledig scherm
Reconstructie dodelijk ongeval Oss © Gabor Heeres / Foto Mallo
Volledig scherm
Reconstructie dodelijk ongeval Oss © Gabor Heeres / Foto Mallo
Volledig scherm
Reconstructie dodelijk ongeval Oss © Gabor Heeres / Foto Mallo

Bekijk hier de nieuwsvideo van het ongeval:

 1. Osse honden die ‘aanranders, kippendieven en roovers’ aanhouden
  PREMIUM
  Stille getuigen

  Osse honden die ‘aanranders, kippendie­ven en roovers’ aanhouden

  De afgelopen weken haalden, afgezien van die arme gedumpte puppy's in de regio, twee honden het nieuws. En niet de minste. De Duitse staande langhaar Fenna uit Oss mocht deelnemen aan de prestigieuze Nimrod, dé wedstrijd voor jachthonden waaraan het meedoen alleen al een eer is. En dan was er nog de herder July uit Nistelrode die deel uitmaakte van het Nederlands hondenteam dat het opnam tegen België.
 2. Harddrugs en chemicaliën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa
  VIDEO

  Harddrugs en chemica­liën gevonden in Berghem bij tweede fase van Operatie Alfa

  BERGHEM - De politie heeft maandag in het kader van operatie Alfa harddrugs, chemicaliën en een grote hoeveelheid chemisch afval gevonden bij het doorzoeken van twee panden in Berghem. De politie houdt bewust in het midden in welk pand de chemicaliën precies zijn gevonden. Een pand, aan de Koolzaadweg, zou de woning van zijn topcrimineel Martien R.. Het andere pand betreft een transportbedrijf aan de Spaanderstraat. De politie gaf aan het vermoeden te hebben dat er naast drugs ook vuurwapens en geld lagen in de panden. Er zijn maandag geen arrestaties verricht.