Volledig scherm
Maan © Muze Misse

Popfestival Muze Misse Oss strikt Maan, ze komt voor de tweede keer

OSS - Zangeres Maan (22) staat komende zomer voor de tweede keer op popfestival Muze Misse in Oss. Ze stond er ook al in 2016, toen nog als kersvers winnares van talentenjacht The Voice of Holland. Inmiddels geldt ze als een van ’s lands meest succesvolle artiesten op dit moment. Ook maakte ze haar filmdebuut.

‘Ze huilt maar ze lacht’, ‘Zo kan het dus ook’, ‘Hij is van mij’, allemaal nummers van Maan waarmee ze de hitlijsten domineert. Maan de Steenwinkel, zoals de zangeres  volledig heet, stond onder meer al zes keer in het Rotterdamse Ahoy’ als gast van De Toppers en tweemaal in  AFAS Live. 

In het Jan Cunenpark in Oss treden naast Maan op zaterdag 5 juli ook onder anderen  Frank Boeijen, Kraak & Smaak, Tim Akkerman & The Ivy League, Samantha Steenwijk, The Pilgrims en Stefan & Sean op. Namen die al eerder bekend werden.

Het programma is nog niet compleet, in een later stadium worden nog meer acts bekendgemaakt. Tickets zijn te verkrijgbaar via muzemisse.nl, Ticketmaster, Primera en in Oss bij CD Kiosk en Guitar Factory. Naast de reguliere tickets is er voor het eerst het ‘Tienerticket’ voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar, dit kost 12,50 euro per stuk. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er weer het Kinderticket. Deze zijn voor 2,50 euro online te koop als aanvulling op een regulier ticket, maar ook los aan de dagkassa en bij de fysieke verkooppunten.

  1. Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    MEGEN - Wie op zaterdagmiddag naar Megen rijdt voor de optocht, verwacht leuke loopgroepen . Keiendonk (Megen) heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd voor zulke groepen. Die waren er ook wel. De groep onder auspiciën van Jan van de Oever zal zich gelukkig prijzen dat ze vooraan in de optocht hebben gelopen. Achter hen ontspon zich een lawine van geluid dat voor veel bezoekers de noodzaak gaf om hun vingers in de oren te doen.