Volledig scherm
De Oss stadsprins Arno II en adjudant Twan © SCVO

Prins Arno II en adjudant Twan heersen dit carnavalsjaar over Oss

OSS - Arno van den Elzen is zaterdagavond onthuld als de 56e stadsprins van Oss. Stadsprins Arno wordt het komende carnavalsseizoen vergezeld door adjudant Twan Roelands. Tijdens het 11-11 bal in de Groene Engel werd prins Arno II geïnstalleerd door president Robert-Jan Steegman. Geheel in de stijl van Star Wars werd hij samen met zijn Adjudant Twan onthuld.

Arno van den Elzen is 58 jaar oud en grafisch projectmanager van beroep. Samen met zijn echtgenote Dian heeft hij  twee zoons, Kevin en Steven. Arno loopt al lang mee in het Osse carnaval, als lid van de Krinkelkoppen waar hij ook Grootvorst was, als muzikant bij onder andere de Klooiers en als zanger tijdens het Ameezing Concert Carnavelesk.

Grootvorst geweest

Adjudant Twan Roelands is 55 jaar en werkzaam bij Van Tienen Drankautomaten als verkoper. Hij heeft samen met zijn vrouw Saskia ook twee zoons, Koen en Bart. Hij is lid/secretaris van de Krinkelkoppen waar hij ook grootvorst is geweest (net zoals stadsprins Arno II). 

Arno en Twan zijn echte vrienden die wekelijks samen gaan wandelen met nog een gezamenlijke passie: het carnaval in ons Ossekoppenrijk. Samen met  jeugdprins Vic I en zijn adjudant Daan regeren Arno II en Adjudant Twan dit seizoen het Ossekoppenrijk met als motto ’Hosse in ut Oss’.