Plan voor de Raadhuislaan, met links het gemeentehuis en rechts de kantoortoren van Rabobank. De groene daken in het midden: nieuw theater De Lievekamp. Rechts daarvan vier woontorens, links het nieuwe woonzorgcomplex.
Volledig scherm
PREMIUM
Plan voor de Raadhuislaan, met links het gemeentehuis en rechts de kantoortoren van Rabobank. De groene daken in het midden: nieuw theater De Lievekamp. Rechts daarvan vier woontorens, links het nieuwe woonzorgcomplex. © Gemeente Oss

Raadhuislaan gaat groen, groener, groenst in Oss

OSS - Een groen dak dat water opvangt voor het nieuwe theater De Lievekamp. Zonnepanelen en een grotendeels houten draagconstructie voor de vier nieuwe woontorens. Bomen en gras voor de tussenliggende terreinen die nu nog uit klinkers bestaan. De plannen voor Raadhuislaan Zuid zijn groen, groener, groenst. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?