Volledig scherm
© Maarten van den Hurk / BD

Rabo haalt naam van toekomstig medisch centrum Heesch

HEESCH - Het is een klein maar in het oog springend stapje op weg naar het medisch centrum dat er moet komen. De letters van ‘Adviescentrum Rabobank’ zijn dinsdag verwijderd van het leegstaande kantoorgebouw aan de Cereslaan in Heesch.

Volledig scherm
Het kantoorpand zónder lichtreclame. © Maarten van den Hurk / BD

Medewerkers van lichtreclamebedrijf Superneon demonteerden de letters en het Rabobanklogo. Rond drie uur dinsdagmiddag was de gevel leeg. Wel moesten toen nog de uitstekende stroomdraden veilig weggeborgen worden.
De letters hebben er circa veertien jaar gehangen. In 2005 opende de Rabobank het toen nieuwe adviescentrum aan de rand van Heesch. Door ontwikkelingen in de serviceverlening is het nu niet meer nodig.

Gezondheidsplein 

In januari werd bekend dat de Rabobank het pand verkoopt aan investeerders die er een gezondheidsplein gaan opzetten. Aan dit medisch centrum doen in elk geval twee huisartsenpraktijken in Heesch en een apotheek mee. 

Op dit moment is het pand formeel nog van de Rabobank. De overdracht aan de kopers volgt over ongeveer een maand, zo is de verwachting. Daarna volgt nog een ingrijpende verbouwing. 

Volledig scherm
De weggehaalde letters. © Maarten van den Hurk / BD
  1. Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PSV-plaatje
    PREMIUM
    video

    Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PS­V-plaat­je

    EINDHOVEN/GEFFEN/OSS - Terwijl PSV op het veld knokt voor drie punten, wordt naast het veld een heel andere strijd uitgevochten: die om de aandacht van de fan. Met een heel leger aan fotografen, cameramannen en andere ‘content creators’ doet de club er alles aan likes en views te scoren. Zo veel mogelijk, zo snel mogelijk, iedere wedstrijd opnieuw. Als klassieke voetbalverslaggever is er amper tegenop te boksen. Een wedstrijd door de rood-witte lens van twee clubfotografen én een tv-maker uit de regio. ,,Binnen een paar tellen staat het op Instagram, sneller kan niet.”