Volledig scherm
© Maarten van den Hurk / BD

Rabo haalt naam van toekomstig medisch centrum Heesch

HEESCH - Het is een klein maar in het oog springend stapje op weg naar het medisch centrum dat er moet komen. De letters van ‘Adviescentrum Rabobank’ zijn dinsdag verwijderd van het leegstaande kantoorgebouw aan de Cereslaan in Heesch.

Volledig scherm
Het kantoorpand zónder lichtreclame. © Maarten van den Hurk / BD

Medewerkers van lichtreclamebedrijf Superneon demonteerden de letters en het Rabobanklogo. Rond drie uur dinsdagmiddag was de gevel leeg. Wel moesten toen nog de uitstekende stroomdraden veilig weggeborgen worden.
De letters hebben er circa veertien jaar gehangen. In 2005 opende de Rabobank het toen nieuwe adviescentrum aan de rand van Heesch. Door ontwikkelingen in de serviceverlening is het nu niet meer nodig.

Gezondheidsplein 

In januari werd bekend dat de Rabobank het pand verkoopt aan investeerders die er een gezondheidsplein gaan opzetten. Aan dit medisch centrum doen in elk geval twee huisartsenpraktijken in Heesch en een apotheek mee. 

Op dit moment is het pand formeel nog van de Rabobank. De overdracht aan de kopers volgt over ongeveer een maand, zo is de verwachting. Daarna volgt nog een ingrijpende verbouwing. 

Volledig scherm
De weggehaalde letters. © Maarten van den Hurk / BD