Regen zorgt voor overlast in Oss, maar er komt beter weer aan

videoOSS - Na het warme weer van mei begon juni toch weer stormachtig en regenachtig. Ook woensdagochtend zorgde een wolkbreuk voor flinke regenval in Brabant. In Oss liep een laadkuil helemaal onder en stonden er straten blank. Maar er is beter weer onderweg. 

Volledig scherm
Wateroverlast in Oss © Gabor Heeres / Foto Mallo

De problemen waren er op industrieterrein Landweer. De Landweerstraat-Zuid en de Romeinenweg stonden na de regen onder water. Bij het bedrijf Total Pack liepen twee grote laadkuilen voor het laden en lossen van vrachtwagens vol water.  De brandweer kwam ter plaatse vast te stellen of er gevaar bestond dat het vele water het bedrijf zou binnenlopen. Dat bleek niet het geval. De kuilen zullen wel moeten worden leeggepompt. 

Volledig scherm
Wateroverlast in Oss © Gabor Heeres / Foto Mallo

Beter weer na vrijdag

Gelukkig zit er na vrijdag verbetering in het weer. De kans op regen neemt af en de hoeveelheid zon neemt toe. Na zondag wordt het weer helemaal zomers weer, dat voorlopig even lijkt aan te houden. 

Volledig scherm
Weersvoorspelling Weerplaza © Weerplaza
  1. Politie maakt profiel van dader autobranden Oss: ‘Brandstichter komt uit Oss of directe omgeving’

    Politie maakt profiel van dader autobran­den Oss: ‘Brand­stich­ter komt uit Oss of directe omgeving’

    OSS - Aan de hand van de locaties van de reeks autobranden in Oss en andere gegevens heeft de politie een profiel van de dader opgesteld. “We houden er rekening mee dat de dader uit Oss of de directe omgeving komt”, laat een politiewoordvoerster woensdag weten. De recherche gaat ervan uit dat de meeste autobranden zijn aangestoken, hoewel dat niet bij iedere brand kon worden vastgesteld.