Volledig scherm
PREMIUM
Schaijkenaar Piet Manders aan het woord tijdens een protestbijeenkomst tegen de gang van zaken rond herindeling. © Van Assendelft Fotografie

Schaijkenaar Manders voert betoog van vijf kwartier over herindeling, maar feiten blijven uit

SCHAIJK - ,,De kiezer wordt belazerd waar hij bij staat.” Zo startte Schaijkenaar Piet Manders donderdagavond zijn betoog over de herindeling. Vergeefs wachtte zijn gehoor op relevante, keiharde feiten.

De boodschap van de strijdvaardige Piet Manders is klip en klaar: Schaijkenaren moeten kunnen kiezen voor Uden of Oss. Daarom wilde hij in de Phoenix nog één keer fel van leer trekken. ,,Schaijk heeft recht op een eerlijk referendum. En dan bindend.”

  1. Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    MEGEN - Wie op zaterdagmiddag naar Megen rijdt voor de optocht, verwacht leuke loopgroepen . Keiendonk (Megen) heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd voor zulke groepen. Die waren er ook wel. De groep onder auspiciën van Jan van de Oever zal zich gelukkig prijzen dat ze vooraan in de optocht hebben gelopen. Achter hen ontspon zich een lawine van geluid dat voor veel bezoekers de noodzaak gaf om hun vingers in de oren te doen.