Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Scooterrijder (15) rijdt zonder rijbewijs, met valse kentekenplaat en met drugs op zak door Oss

OSS - Een 15-jarige Ossenaar is zaterdagnacht aangehouden. De jongen reed onder andere zonder rijbewijs door Oss.

De politie trof een scooter aan op het Fratershof, waarvan het kenteken niet overeen kwam met het voertuig. Na kort gepost te hebben verscheen de 15-jarige Ossenaar en wilde hij wegrijden met de scooter. 

De politie heeft de jongen aangehouden. Hij reed zonder rijbewijs, de brommer had valse kentekenplaten en er stond een wacht op keuring-melding op de bromfiets. Ook bleek de scooter niet verzekerd te zijn en had deze een te hoge constructiesnelheid.

De bestuurder krijgt 3 processen verbaal en nog een aanvullende straf van justitie. De gram ketamine die de 15-jarige op zak had is in beslag genomen.

  1. Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen
    Stille getuige

    Het Osse landschap is nog niet ‘verrommeld’ met dozen

    OSS - Oss heeft de boot weer eens gemist. Er zijn onlangs zes Brabantse gemeenten genoemd met een door XXL-distributiedozen verrommeld landschap en Oss was er niet bij. En dat terwijl het zo zijn best heeft gedaan om op de meest historische plek van de gemeente, bovenop op het Vorstengraf, een dozenparadijs van heb ik u daar in te richten. Maar die voorname Ossenaar uit de IJzertijd heeft daar in het welstandsvrije gebied gelukkig nog wel een monumentje dat herinnert aan zijn laatste rustplaats.