De scooterrijder raakte gewond bij het ongeluk.
Volledig scherm
De scooterrijder raakte gewond bij het ongeluk. © Persburo Sander van Gils / Sander van Gils

Scooterrijder gaat onderuit in flauw bocht in Veghel en komt tot stilstand tegen paardentrailer

VEGHEL - Een scooterrijder is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij in een flauwe bocht onderuit ging, en tegen een paardentrailer tot stilstand kwam. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk precies kon gebeuren.

 1. Berg gebruikt incontinentiemateriaal, verbrande wandelstokken: zó moet KBO Heesch protesteren
  PREMIUM
  Column

  Berg gebruikt incontinen­tie­ma­te­ri­aal, verbrande wandelstok­ken: zó moet KBO Heesch proteste­ren

  Ze pakken dat weer helemaal verkeerd aan, die ouwelui in Heesch. Ze worden door de gemeente gechanteerd, met subsidie: als jullie niet weer koffie gaan drinken in De Pas, en vlúg een beetje, kunnen jullie die halve ton wel op je buik schrijven. Hadden ze maar meer moeten doen dan alleen een bezwaarschrift schrijven, mét argumenten, en zónder bedreigingen. Softe sukkels, die senioren.
 2. Kon Navid maar voetballen
  PREMIUM
  Column

  Kon Navid maar voetballen

  Onze Ries, ‘rooie Ries’, Richard van der Venne, gaat naar Australië. Voetballen, bij Melbourne City. Het is een mooie deal; een lekkere carrièrestap voor de Ossenaar, en een mooie vondst voor de Australiërs die blijkbaar precies op zoek waren naar de hardwerkende betrouwbare middenvelder. Dat ze Van der Venne vonden, goaltjespikkend in Waalwijk, is geografisch welbeschouwd een wonder. ‘Unleash the lion’, slingerden ze dan ook blij de wereld in toen de handtekeningen gezet waren.