Mark Megens
Volledig scherm
Mark Megens © Scouting Ravenstein

Scouting Ravenstein moet verder zonder plots overleden voorzitter Mark Megens (42)

RAVENSTEIN - De Ravensteinse Scouting is geschokt door het plotselinge overlijden van haar voorzitter Mark Megens (42). Megens was zijn hele leven scoutingman in hart en nieren, de laatste acht jaar als voorzitter van de vereniging in Ravenstein.  Hij laat twee kinderen na. 

Het bestuur van Scouting Ravenstein geeft aan dat Megens steeds in de weer was met activiteiten vanuit de vereniging. ,,Of het nou ging om carnaval in 't Kempke, Ravenstein bij Kaarslicht of muziekfestival Sungrooves: Mark hielp graag met alles mee.” 

Aanstaande zaterdag zal er een afscheidsbijeenkomst worden gehouden bij scoutinggebouw 't Kempke in Ravenstein. De crematie van Mark Megens vindt in besloten kring plaats. 

  1. Dromen zijn leuk, maar in Reek overdrijven ze een beetje
    PREMIUM
    Column

    Dromen zijn leuk, maar in Reek overdrij­ven ze een beetje

    Een mens moet dromen, natuurlijk. Dromen maken dingen mogelijk, of het nou een opgeruimd huis is, of iets heel groots in de verre toekomst. Mijn kindjes dromen dat ze brandweerman worden, en voetballer, en een beroemde TikTokker. Ík droom dat ze later schrijver worden, minister-president, of chirurg. Waarschijnlijk worden ze financial controller, accountmanager, en lifecoach ofzo, maar goed, dromen is leuk, ook als je weet dat ze waarschijnlijk niet uit zullen komen. Juist nu, nu de werkelijkheid een soort nachtmerrie is geworden, met een dodelijk virus en een lockdown die maanden duurt.