Dit spandoek met oproep aan BrabantWonen verscheen deze week langs de Singel 1940-1945 in Oss.
Volledig scherm
Dit spandoek met oproep aan BrabantWonen verscheen deze week langs de Singel 1940-1945 in Oss. © Peter van Erp/BD

SP bevraagt alle bewoners van gerenoveerde huizen Schadewijk over schade

OSS - De Osse SP heeft deze week een enquête in de bus gedaan bij 180 huizen in de Schadewijk. De partij ontvangt veel klachten van bewoners die schade hebben ondervonden van de grootschalige renovatie die BrabantWonen aan hun huurwoningen heeft laten uitvoeren. 

 1. Martijn en Claudia van den Berg, 4e generatie in supermarkt Herpen
  PREMIUM

  Martijn en Claudia van den Berg, 4e generatie in supermarkt Herpen

  HERPEN - Sinds enkele dagen prijken de namen Martijn en Claudia van den Berg trots op de voorgevel van hun winkelpand van de Plus in Herpen. Vader Peter en oom Mart hebben het bedrijf volledig in handen te geven van de beide kinderen van Peter. ,,Daarmee is de winkel overgegaan op de vierde generatie,” zegt Peter van den Berg (67), die met broer Mart (62) en hun echtgenoten enkele decennia aan het roer stond.
 2. Schade aan huurhuizen na renovatie: scheuren in muren, gaten in wanden en zelfs levensbedreigende situaties
  PREMIUM
  VIDEO

  Schade aan huurhuizen na renovatie: scheuren in muren, gaten in wanden en zelfs levensbe­drei­gen­de situaties

  OSS - Scheuren in muren, gaten in wanden, lekkages, schimmel, kieren, verkeerd geplaatste ramen, vernielingen aan eigendommen en zelfs levensbedreigende situaties. Bewoners van huurhuizen in de Osse verzetsheldenwijk klagen steen en been over de schade die zij op hebben gelopen als gevolg van de renovatie van hun huurhuizen. Zij hebben een juridisch adviseur ingeschakeld om hun schade, per geval gauw duizenden euro's, op BrabantWonen te verhalen.